Aycup Karton

Değerli Müşterilerimiz
''Türkiye'nin Karton Bardak Markası'' sloganı ile yola 2012 yılında ' Aycup Karton Bardak Ambalaj Sanayi' adı altında karton bardak üretimine başlamıştır. Kendi makina parkına sahip olan Aycup Karton Bardak, sektörde yeni olmasına rağmen yoğun talepler üzerine yarı zamanlı olan üretimini 2013 yılında tam zamanlı olarak artırmıştır. Sektördeki trendleri, gelişmeleri ve üretim teknolojisini sürekli güncel tutarak, üretimimizdeki kalite farkını her geçen gün geliştirmekteyiz.
Aycup Karton Bardak olarak insan sağlığına ve doğaya zarar veren kimyasal ham maddeleri üretimimizde kesinlikle kullanmıyoruz . Ürettiğimiz karton bardakların gıda tüketimiyle ve insan sağlığıyla birebir ilişkili olduğunun farkındayız ve doğada çözülebilen, insan sağlığına zararlı olmayan ham maddeler kullanarak, güvenli ve çevreci geri dönüşümü sağlamak için ek bir çaba sarf ediyoruz.
''Koşulsuz Müşteri memnuniyeti'' süreklilik ve geri dönüşüm en önemli stratejimizdir. Aycup Karton Bardak üretime başladığı 2012 yılından itibaren yaptığı yatırımlar ve gerçekleştirdiği pazarlama stratejisiyle sektörde kendine yer edinmiştir. Aycup Karton Bardak üretiminin büyük bölümünü, Beykoz bölgesinde bulunan tesislerinde gerçekleştirmektedir. 
SAYGILARIMIZLA
 Aycup Karton Bardak Ambalaj Sanayi

Yorumlar

Popüler Yayınlar