Ayvalık 3 Sea Dalış Merkezi


Dalış için tasarlanmış konforlu teknemizde yaz kış hizmet vermekteyiz.
Butik olarak işlettiğimiz teknemizde sıcak samimi aile ortamını yaşayacaksınız...



CMAS 1 Yıldız
Bir yıldız dalış eğitiminde dalış esnasında sualtında kullanılacak haberleşme işaretleri, malzemeyi nasıl kuşanacağınız, suya giriş teknikleri, sualtına alçalma teknikleri, nefes alırken nelere dikkat edeceğiniz, ekipmanı nasıl kullanacağınız, nefes almanızı sağlayan regülatörü ağzınızdan nasıl çıkarıp tekrar alabileceğiniz, arkadaşınız ile havanızı nasıl paylaşmayı öğreneceksiniz.

CMAS 2 Yıldız
İki yıldız dalış eğitimi aldıktan sonra 30 metreye kadar derin dalış gerçekleştirebilceksiniz. Sualtında yön kaybetmeden gezinti yapabilmeniz için gerekli olan sualtı emniyet kurallarına uyulmaması halinde gerçekleşmesi muhtemel kazaları en önemlisi sualtı arama kurtarma ve tekniklerini ve dalış bölgesi seçiminde dikkat edilmesi gereken hususları öğrenmiş olacaksınız.

CMAS 3 Yıldız
Üç yıldız dalış eğitiminde ilk yardım ve tekniklerini, kazaya nasıl müdahale edeceğinizi, grup dalışlarının organize edileceğini, dalış malzemelerindeki arızalara müdahale edileceğini ve küçük tekne kullanımı konularını öğreneceksiniz. Pratik eğitimlerimizde ise grup dalış organizasyonu, derin dalış, gece dalışı, kurtarma dalışı becerilerinizi geliştirici dalışlar yapılacaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar