Gümüş Restaurant & Pansiyon


Tarih ve doğanın Akdeniz'le kucaklaştığı, mavi ve mor denizi, yeşilin değişik tonlarının hakim olduğu, harika kumsalları ile doğanın bütün güzelliklerini içeren Marmaris... Ve Marmaris'in yarım saat uzaklığında, sahilde doğal güzellikler içerisinde gürültüden uzak,sakin bir koy olan Selimiye... Selimiye Hisarönü Körfezi’nin en güzel koylarından biridir. Doğal güzellikler ve tarihi kalıntıları bakımından önemli bir köydür. Özellikle badem ağaçları çiçeklendiğinde manzarasının seyrine doyum olmaz. Selimiye’nin muhteşem manzarası eşliğinde, balık keyfini taze ve usta ellerden tatmak isteyenler için ideal bir mekan Gümüş Pansiyon ve Restaurant.

Gümüş Pansiyon Bungalow, denize birkaç metre mesafede, Selimiye’nin yeşilliklerinin arasında kurulan iyi bir tatil adresidir. Şehrin karmaşasından uzak, sessiz ve sakin bir tatil tercih edenler için ideal bir pansiyon. Ailenizle birlikte kalabileceğiniz bir mekân.

Gümüş Pansiyon Bungalow, verdiği hizmetlerle misafirlerini memnun etme çabasında. Balıkçılığın yaygın olduğu Selimiye’de, pansiyon mutfağında hazırlanan, henüz tutulmuş balık çeşitleri ile keyifli bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Selimiye’ye ait yöresel yemeklerden tatmak da isteğinize kalmış.

Konforlu odalarında ihtiyacınız olabilecek her şey mevcut. Buzdolabı, eşya dolabı, klima, uydu yayını gibi birçok hizmet Gümüş Pansiyon Bungalow’da verilmektedir.

Akşamın serin saatlerinde, Selimiye’nin muhteşem yeşil manzarası eşliğinde sevdiklerinizle unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Güneş’in doğuşunu izledikten sonra, günün ilk saatlerinde, denize girerek yeni bir güne adım atabilirsiniz. İsterseniz doğanın derinliklerine doğru bir yürüyüş yapabilirsiniz.


Organik ürünlerin lezzeti ile restoranda iyi bir kahvaltı yapmak da tercihleriniz arasında. Gümüş Pansiyon Bungalow aile toplantılarınızda, senelik tatillerinizde, kısa molalarınızda tercih edebileceğiniz, harika bir yer. Doğa ile iç içe olmak en büyük avantajı diyebiliriz. Gümüş Pansiyon Bungalow, sizi ve sevdiklerinizi misafir ederek, keyifli bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar