Rose Marine

Dostlarla hoş bir sohbet, sevdiğinizle romantik bir yemek, kalabalık eğlenceler, şirket toplantıları yada yanlız başınıza dalıp gittiğiniz , uzun saatler rahatınızı bozmadan vakit geçirebileceğiniz bir mekan Roze Marine.

Her daim güler yüzlü ve son derece hızlı servisimizle toplam 500metre kare kullanım alanıyla sabah 9’dan 4’e kadar hizmetinizdeyiz.

Geniş alana yayılmış 220 kişilik rahat oturma grupları, ayakta ortalama 500 kişi ağırlama kapasitesi, abartısız, sade dekorasyonuyla Rose Marine’de her türlü konforunuz en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

Üst katımızı ayrıca workshop organizasyonlarınız ya da sergilerinizi gerçekleştirmeniz için galeri olarakta kullanmanız mümkün. Etkinlik olmayan akşamlarda ise, yeşilliklere bakan balkonu, konforun ve lezzetin keyfini sürmeniz için birebir!

Toplantılar, şirket ve grup yemekleri, çocuklar yada yetişkinler için doğum günü kutlamaları, nişan törenleri, kokteyller, bebek, hamilelik ya da bekarlığa veda partileri gibi gerçekleştirmek istediğiniz en küçük organizasyon ya da etkinlik için, sizi ve konuklarınızı, sadece sizin kullanımınıza ayrılacak şekkilde hazırladığımız üst katımızda ağırlıyoruz.

Rose Marine’de ayrıca çocuk misafirlerimizi de ihmal etmiyoruz. Pazar günleri enfes kahvaltı keyfi için, oyun alanında çocuklara palyaço eğlencesi sunarak misafirlerimizin gönüllerince günün tadınıçıkarmalarına olanak tanıyoruz.

Rose Marine

Yorumlar

Popüler Yayınlar