Sadece Facebook mu?

Türk internet girişimcilerinin en büyük sorunlarından birisi, ekonomik güçleri ve destekleri daha büyük olan yabancı girişimler karşısında yeterli dikkati elde edememeleri, dünya genelinde ve Türkiye de daha çok etkili oluyor. Örneğin Facebook, 1.5 milyara olduğu söylenilen kayıtlı üye saysının abartılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Facebook bu rakamı telafuz etmesinin sebebi, veri tabanında kaç kayıt olduğuna  bakarak söylemesi. Gerçek ise kullanıcıların bir den fazla kişi ve kurum adı altında kayıt yaptıklarına bakmaksızın bu rakamları söylemesi, eminim bu makaleyi okuyanların bir kısmının Facebook da bir den fazla hesabı olduğu gerçeğini kabul edecektir.

Bu 1.5 milyar söylevi, Facebook un reklam verenlere sattığı bir olgudur. Söyleyin bana aranızda kaç kişi Facebook reklamlarından tatmin edici sonuç almaktadır?

İş adamlarının farkına varmadıkları konu; sanal ortamda ne kadar çok alanda görünürseniz o kadar verim almanız çoğalacaktır.

Türkiye de http://www.eticaretturkiye.com size Facebook, twitter, instagram ve diğerleri kadar artı değer katacak araçlara sahip ve araçları ücretsiz hizmetinize sunmakta.

Gelin firmanızı tanıtın, ürünlerinizi satın, müşterilerinizle dinamik bağlantılarınızı yönetin.

Sitemizi keşfedin.
http://www.eticaretturkiye.com/



Yorumlar

Popüler Yayınlar