Basın Bülteni

Türkiye’de e-ticaret
E-ticaretin Türkiye’de en hızlı büyüyen sektörlerden biri olduğunu biliyoruz. Türkiye’de e-ticaret konusunda en heyecan verici noktalardan birisi ise hızlı büyümesine rağmen büyük potansiyeli nedeniyle bu büyümeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeye devam edecek olması. E-ticaret tüm dünyada büyüyor, geçtiğimiz yıl büyük ülkelerde perakende sektörü yerinde sayarken e-ticaret yüzde 12 büyüdü, önümüzdeki yıllarda bu oranlar katlayarak büyüyecek.
Tabii, güçlü şirketler kendi e-ticaret siteleri ile satışlarını ve kar marjlarını artırırken,  kobiler ve bir kaç ürün satan şirketler ise bir e-ticaret sitlerini yönetmek ve faaliyet lerini devam ettirmenin maaliyetleri altında ezilecekler ve bu pastadan kendilerine düşmesi gereken payı alamayacaklar ve belki de kısa bir zaman sonra  ticari hayattan çekilmek zorunda kalacaklar.
E Ticaret Ekibi, bu ihtiyaç doğrultusunda,  Kobilere destek ve aynı zamanda, Türkiye’nin tüm ticaret öğelerini bir çatı altında toplayarak sanal aleme taşımayı amaçlayan bir platformu eticaretturkiye.com web sitesinde hayata geçirdi.
eticaretturkiye.com’da şirketinizin tanıtımını yaparak adınızı tüm Türkiye’ye duyurmanız mümkün. Talebinize bağlı olarak, burada bir e-ticaret sitesi yaratabilir ve istediğiniz internet sitelerinde linkinizi paylaşabilirsiniz. eticaretturkiye.com, ürünlerinizi açık arttırmayla satabileceğiniz ve ürünlerinize ait ilanları yayınlayabileceğiniz bir platform. Tüm bunlara ek olarak, eticaretturkiye.com müşterilerinizle ve diğer şirketlerle bire bir iletişime geçmenizi, onlarla bilgi paylaşmanızı ve kendi network alanınızı yaratmanızı sağlıyor.
Türkiye’de e-ticaretle uğraşanların dostu olmak için yola çıkan bu web sitesi ile tüm Türkiye ve hatta diğer ülkelerle bağlantı kurmak ve bu bağlantılarla birlikte iş yapmak çok kolay.

Yorumlar

Popüler Yayınlar